Madame Rosée

Taustaa

Tykkään viinien lisäksi matkustelusta ja kotiinpaluusta. Haluan tutustua kulttuureihin tavallisen ihmisen tasolta, matkustaen julkisilla liikennevälineillä, asuen mieluummin keskellä asutusta kuin rantahotellissa. Vaikka meret on kyllä kivoja. Reppumatkailijaksi minusta ei kuitenkaan ole, sen verran mukavuudenhaluiseksi olen vuosien varrella kasvanut.

Haaveeni on saada ”kesämökki” Etelä-Ranskasta. Huoneisto, ei talo, ei niin kliseistä sentään. Olen jonkunsortin frankofiili. Ranskankieli on mielestäni kaunista, ihastuin siihen jo lapsena ja se ihastus on kestänyt.  Ei muissakaan kielissä mitään vikaa ole, jokainen on omanlaisensa.

Upein kokemukseni Ranskassa tähän mennessä oli heinäkuussa 2007, kun vietin viiskymppisiäni. Olimme kultani kanssa Bordeauxissa ja sain häneltä lahjaksi opastetun viinitilakierroksen juuri juhlapäivänä. Illalla ajoimme vielä täpötäydessä raitiovaunussa hotellilta keskustaan, jossa järjestettiin hieno ilotulitus, Bordeaux juhli pääsyään Unescon maailmanperintölistalle, Ranskan kansallispäivää ja synttäriäni!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

The Riviera Grapevine

All about wine on the French Riviera and Liguria

%d bloggers like this: